Internet de mare viteza prin Fibra Optica

Cea mai buna solutie !

Oferta noastra

Internet Rezidential

Conexiunile sunt prin fibra optica sau prin cablu torsadat de cupru tip UTP/FTP, de la un nod al retelei pana la clientul final, beneficiind de viteza de acces minim garantata si un uptime de 95% al retelei de acces, peeringuri nationale cu ceilalti provideri de internet.

Internet Business

Conexiunile se fac numai prin Fibra Optica, astfel beneficiaza de mare viteza de trafic de date si de un uptime de 98%.

Conditii si obligatii

Pentru conectare la reteaua HilNet aveti nevoie de un computer cu placa de retea ethernet sau a unui router si sa incheiati un contract de furnizare servicii cu noi.

Preluare reclamatii si suport tehnic gratuit telefonic si on-line in intervalul orar de Luni - Vineri de la 9,00-21,00 ,iar Sambata si Duminica 10,00-14,00

Reconectarea serviciului dupa intreruperea in caz de neplata se efectueaza dupa plata unei taxe penalizatoare de 10 lei.

Avantaje si optiuni

IP suplimentar = 15 Ron, se acorda la cerere. Este necesara achizitionarea de catre client a unui switch si a cablului necesar.

Abonament suplimentar = 50% din pretul abonamentului initial, se acorda in cadrul aceluiasi contract, beneficiind de aceeasi calitate. Este necesara achizitionarea de catre client a unui switch si a cablului necesar.

Upgrade abonament = gratuit, se modifica abonamentul initial, cu unul superior.

Downgrade abonament = 50 Ron, se modifica abonamentul initial, cu unul inferior, dar nu mai devreme de primele 6 luni de contract.

In cazul solicitarii de reziliere a contractului, unilateral de catre client inainte de termenul de expirare a perioadei contractuale, sau de neplata a 3 luni de abonament, se vor achita contravaloarea serviciilor oferite initial cu reducere/gratuit, de care a beneficiat clientul(de ex. instalare gratuita sau cu pret redus si abonamente lunare care au fost gratuite)

Favorit Telecom este marca comerciala a SC Romfiber Link Solutions SRL fiind furnizor de servicii de date autorizat ANCOM sub nr 11541/2015